40 Super Hot EGT казино

Плодове горят в плодов машина 40 Super Hot, разработена от фирма EGT, която ще ви даде няколко шанс за победа от началото на въртене на барабаните. Ротативката е с 5 барабана и 40 фиксирани линии на изплащане, което го прави видео-слот, но го визуални ефекти принадлежат към по-класически слотам, така че можем да кажем, че това е перфектната комбинация от тези две. Такива възможности ще впечатлят както на играчите, които предпочитат по-традиционните форми на забавление, така и за тези, които търсят повече от 40 линии на плащанията, които ще ви позволи да завърши няколко печеливши комбинации и да спечелят големи. За да започнете да завъртите барабаните удари монета сумата, която искате да е между 40 и 800 монети.

И така, нека да видим какво имаме тук? Грозде, дини, сливи, лимони, портокали и череши, ще създадат печеливши комбинации в 40 начини, и вие трябва поне 3 еднакви, за да се удиви на победа. Две от най-доходните символа Wild и Scatter награждаване на 1000 монети и 500x вашето общата сума на залога съответно. Съвпадение на символи създават печеливши линии от ляво на дясно, докато се разсее плащат навсякъде на барабаните.

Докато див изобразен като брой 7 замества всички останали символи, с изключение на скаттеров, като по този начин ви помага да създавате по-дълги печеливши линии, скаттеры, представени под формата на звезди само за да плащат награди и не причиняват никаква бонус игра. Това може да стане като шок за тези играчи, които не си представят слот машина без безплатни завъртания. Ако вие сте един от тях, тогава това е така.

В допълнение към тази ретро игра има призовая игра, която ви позволява да се удвои печалбата си познае цвета на скрити карти. По този начин можете да увеличите печалбите си, но ако не се случи да се познае цвета на загадъчна карта, можете да загубите всичко. Бонус игра за джакпот карти се задейства случайно, и по време на игра, можете да спечелите четырехуровневый джакпот тайни. Ще бъдете помолени да изберете от 12 скрити карти, докато не намерите три еднакви карти за игра боя на знаците. Прогресивен Джакпот се увеличава с течение на времето, и ако Имате КЪСМЕТ да удари три еднакви символа, ще бъдат наградени със сумата, го очакваха до съответната боя карта.

Като игра висока и средна дисперсия, 40 Super Hot е доста вълнуващо слот, за да играят. Съберете плодовете на своя вид, и те ще изгори всеки път, когато те създават печеливши комбинации, които ще ви накарат да върти макари. Добавете повече вълнение в процес на игра с функция за Хазарт и не забравяйте за четири мистериозни джекпотах, чакащи да удари.

Ако ви харесва 40 Super Hot, тогава защо да не погледнем на 20 super hot.