Rise Of Ra Slot

Rise Of Ra EGT казино

Легенда за това, че всички древните египетски богове са били погребани в гробниците заедно с техните съкровища накара много от иманяри, за да се отправят в търсене на това несказанного богатство – и сега вие също можете да се благодарение на Rise of Ra тематични слот от създателите на EGT. Ще унесены в гробницата на Бога на Слънцето Ра, където ще отидете в търсене на сандъка със съкровища и древни артефакти, които ще струва доста пари на пазарите на антики.

Често хората се възхищават от древните съкровища, а египетските съкровища, скрити на тайни места, привличането на пътници в реалния живот и играчи в онлайн игра. Символи на Египет-това имената на членовете на домакинството, и ще ги има като кламери в тази игра EGT. Такова множество златни предмети може да стопи сърцето на всеки. Разбира се, фараоните са свършили страхотна работа, за събиране на сандъци със съкровища, и ги саркофагах можете да намерите повече съкровища. Те трябва да съдържат злато в изобилие, така че бъдете готови и за победи, когато те се появяват в тази слот машина. Играйте на всеки компютър, който имате, както и на мобилни устройства. Фараоните се поклониха на бога Ра, Бога на Слънцето, и ще се почувствате влиянието на този могъщ бог, когато ще се играе. "Битлы-скарабеи", разбира се, са в основата на египетските пирамиди, и те, както и други символи, ще се стреми да ви обграждат с късмет в свободната игра. ANC, още един щапелни, египетския знак, който символизира живот, също ще бъде наред с други важни символи.

Бог Ра е бил най-могъщият и той трябва да е лесно за произнасяне име, за да същество се появи, се възроди. Той дори е създал хората от собствената си сълзи. Можете да си представите с каква власт той ще се хваля в Rise Of Ra slot. Той одолжит властта на дивата природа, бръмбар-бръмбар скарабей, който ще има награди са готови за вас, от 2 до 5 символа за скарабея, събиращи се заедно на 15 линии на изплащане. Той ще замени, за да даде на печеливши комбинации, и при замяната, той ще действа още по-силно, т.е. ще се удвои печалбите, в които участва. Това означава сумата, достойни Vegas Free Slot play. В фигурке скарабея със сигурност много злато. Разпръсна представлява златна пластина, която има свои собствени награди, отново от 2 до 5 символа. Той също така ви води в безплатни завъртания, с пакет от 15 безплатни завъртания и 3-кратен множител. Ако имате все повече и повече завъртания, бъдете готови за евентуално повторно стартиране на функцията, и още 15 завъртания ще попаднат в ръцете си. На гърба ще се играе на алтернативни барабаните.

Да играе на Rise of Ra Slot игра за безплатни завъртания онлайн
Обиколка на символи, за да ги видите награди за вашето пътуване в древните египетски времена. Това пътуване, без съмнение, ще ви направи по-богат. Започнете с фараона и неговата съпруга. Те, естествено, най-полезни символи, за комбо от 2 до 5 еднакви символа. Златна статуя на фараона и на око на РА са следващите по значение, но те, както и всички други символи, ще има награди, готови за 3 до 5 символа. Изображението на египтяните, мумифицированных кучета, анхов, ВАЗИ и други предмети, блестящи в жълто злато, и ще са различни плащания. Сандъци със съкровище ще завърши линия символи, готови образува комбинации, които ще бъдат превърнати в печалбите, в свободен слот машини.

В тази игра има важни предимства, които ще променят вашето финансово състояние и настроението ви, някои от тях са споменати по-горе, а други ще бъдат наричани по-долу за първи път:

на хазартна игра, в която можете да удвоите печалбите си
функцията pick up, случайно пълзят

възможност за улавяне на джакпота благодарение на функцията pick up.
Още веднъж египетски свят и бог Ра одарят вас вкусни съкровища, в това EGT Slot.

във възход

С голяма тема лов за съкровище, големи тематични награди, както и някои наистина приятни бонуси – лесно да се разбере, защо популярността на този слот се увеличава!

Ако ви харесва 40 Super Hot, тогава защо да не погледнем на 20 super hot.